sâmbătă, 21 mai 2016

Emoții și bucurie de Ziua Colegiului

În fiecare an, pe data de 21 mai, la Colegiul Național Constantin Cantacuzino din Târgoviște se desfășoară activități prilejuite de Ziua Colegiului. 

Și în anul acesta conducerea unității de învățământ i-a pus în valoare pe elevii cantacuzini. Cu sprijinul Asociației Părinților Cantacuzini au fost premiați elevii care au adus PERFORMANȚA în școala noastră. Au fost premiați peste 140 de elevi, cu vârste cuprinse între 6 și 19 ani, pentru rezultatele deosebite obținute la olimpiadele școlare (etapa națională și județeană), la concursuri din Calendarul Activităților Educative Naționale și din Calendarul Activităților Educative Regionale. 



Au fost felicitați copii care au obținut rezultate remarcabile la concursuri școlare sau în proiecte din toate domeniile: pedagogie, psihologie, literatură, istorie, geografie, religie, matematică, fizică, chimie, biologie, latină, engleză, franceză, arte, IT, voluntariat.
Ca întotdeauna părinții cantacuzini au foat alături de noi, au felicitat copiii și au făcut fotografii. Le mulțumim că sunt alături de noi.
Mulțumim profesorilor colegiului că fac din fiecare zi o zi în care venim cu drag la școală! Mulțumim pentru implicare, pentru încredere, pentru susținere și suport!

La mulți ani, cantacuzini! La mulți ani, Colegiul Cantacuzino!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu