miercuri, 15 mai 2019

Testare de selectie pentru clasa a V-a

Sâmbătă, 25.05.2019, între orele 1000-1130, va avea loc la Colegiul Național "Constantin Cantacuzino" testarea de selecție în vederea constituirii claselor a V-a pentru anul școlar 2019-2020. Înscrierile la testarea de selecție se realizează la secretariatul unității în perioada 15 mai 2019 – 22 mai 2019. Pentru detalii suplimentare, click AICI.



Subiectul va fi realizat de o comisie în dimineața concursului, prin tragerea la sorți a sarcinilor de lucru, dintr-un număr de minimum 10 variante/ disciplină. La finalizarea concursului vor fi afișate subiectele însoțite de barem. Sperăm ca rezultatele să poată fi cunoscute în aceeași zi.
Pentru o mai mare transparență a evaluării și notării, înainte de o eventuală contestație, părinții pot solicita vizualizarea lucrării, astfel încât rezultatele să reflecte cât mai precis efortul depus de copii.
Structura subiectului, subiecte model și informații suplimentare despre organizarea și desfășurarea testării de selecție puteți găsi pe site-ul colegiului: http://colegiul-cantacuzino.ro/constituire-clase/clasa-a-v-a  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu