joi, 19 mai 2022

Testare de selecție pentru clasa a V-a 2022-2023

 În anul școlar 2022-2023, Colegiul Național Pedagogic Constantin Cantacuzino Târgoviște oferă 52 de locuri pentru clasa a V-a, locuri ce vor fi ocupate prin concurs de selecție.


Pe data de 03 iunie 2022, începând cu ora 11:00, la Colegiul Național Pedagogic Constantin Cantacuzino se va desfășura concursul de selecție pentru constituirea claselor a V-a în anul școlar 2022-2023. 
Înscrierile se vor desfășura în perioada 20 - 31 mai 2022. Părinții interesați vor completa formularul de înscriere online sau pot depune la secretariatul școlii: o cerere-tip de înscriere, copie a actului de identitate al părintelui/tutorelui, o copie a certificatului de naştere al copilului,  adeverinţă medicală. Elevii Colegiului vor depune doar cererea-tip. Disciplinele pentru concurs sunt limba română și matematică. Vor fi respectate programele școlare pentru clasele I-IV, în vigoare la data concursului. Concursul constă într-o singură probă scrisă, cu două părți, una pentru matematică și una pentru limba română. Proba scrisă durează 45 de minute. Subiectele de limba română şi matematică vor avea punctaj egal (45 puncte). Punctajul final reprezintă suma punctajelor obținute la limba română și matematică la care se adaugă cele 10 puncte din oficiu. Modele de subiecte găsiți aici.

Candidaţii vor fi declaraţi admişi în ordinea descrescătoare a notelor finale de concurs, în limita locurilor, cu condiţia ca nota obținută la proba scrisă să nu fie mai mică decât 5.

Toate etapele de organizare și desfășurare a concursului de selecție vor fi monitorizate audio - video, conform procedurii operaționale privind activitatea de monitorizare prin intermediul camerelor de supraveghere audio - video în unitățile școlare din sistemul național de învățământ pe perioada desfășurării probelor din cadrul examenelor naționale.


Dragi copii, vă urăm să aveți multă baftă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu