sâmbătă, 26 martie 2016

S-a încheiat prima etapă de înscriere în clasa pregătitoare

     Vineri, 25.03.2016, s-a încheiat prima etapă de înscriere în clasa pregătitoare. S-au înscris 133 de copii, dintre care 40 au optat pentru alternativa Step by Step.
     Conform Metodologiei de înscriere a copiilor în învățământul primar pentru anul școlar 2016-2017, aprobată prin ordinul MENCS nr. 3158 / 15.02.2016, întrucât numărul cererilor a fost mai mare decât numărul locurilor disponibile, au fost aplicate criteriile generale de departajare. Pentru locurile rămase libere au fost aplicate criteriile specifice de departajare. Astfel au fost selectați cei 112 copiii care, începând cu anul școlar următor, vor deveni boboci cantacuzini. Lista elevilor admiși este afișată la avizierul școlii și postată pe site-ul colegiului www.colegiul-cantacuzino.ro .
     După prima etapă, la Colegiul Național Constantin Cantacuzino Târgoviște nu au mai rămas locuri libere pentru clasa pregătitoare, în anul școlar 2016-2017.
      Mulțumim părinților că au ales pentru copiii lor să facă parte din marea familie a cantacuzinilor. Dragi copii, vă așteptăm cu drag la școală!
     
      Mulțumim I.S.J. Dâmbovița pentru aprobarea unei clase suplimentare și pentru că ne-a susținut să avem printre noi cât mai mulți dintre copiii care și-au dorit acest lucru!
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu