duminică, 30 aprilie 2017

Premii la Olimpiada Națională de Pedagogie-Psihologie 2017

Olimpiada Națională de Pedagogie-Psihologie este un eveniment de tradiție, menit să aducă în competiție cei mai buni liceeni care se pregătesc în specializări de profil pedagogic. În cadrul acestei competiții, au fost prezenți la ediția de anul acesta a Olimpiadei un număr de 210 elevi de la 43 de licee din capitală și din restul țării. În acest an, Colegiul Național „Preparandia-Dimitrie Țichindeal” din Arad a găzduit importantul eveniment în perioada 23-26.04.2017.

Lotul olimpic al Colegiului Național „Constantin Cantacuzino” din Târgoviște a fost constituit din elevele Grosu C. Medeea Teodora (clasa a IX-a A), Tamaș L. Andreea Alexandra (clasa a IX-a A), Olteanu N. Laura Andreea (clasa a X-a A), Mihai S.D Gabriela Ana-Maria (clasa a XI-a B), Dincă F. Ana-Maria (clasa a XII-a B) și Vlăducă C. Anca-Elena (clasa a XII-a B). Participantele au fost însoțite de doamna Radu Marioara - profesor pentru învățământul primar  și de dooamna Râpeanu Lavinia - profesor de pedagogie.
Competiția a presupus o probă teoretică ce s-a desfășurat pe durata a 3 ore. Pregătirea pentru obținerea unor rezultate deosebite presupune foarte multă muncă, efortul descoperirii și talentul convertirii cunoașterii în abilitate și competență. Pentru a atinge performanța, trebuie să-ți dedici o parte din timpul liber doar activităților de învățare, ceea ce presupune multe ore de studiu. Competiția și-a atins scopul, astfel că toți elevii cantacuzini participanți la Olimpiadă au dobândit experiențe noi de învățare și dezvoltare, necesare descoperirii și definirii sinelui.


Rezultatele obținute s-au concretizat în două mențiuni (Grosu Medeea – clasa a IX-a A, profesor îndrumător Râpeanu Lavinia și Olteanu Laura – clasa a X-a A, profesor îndrumător Radu Florentina) și două premii speciale ( Vlăducă Anca și Dincă Ana-Maria – clasa a XII-a B, profesor îndrumător Râpeanu Lavinia).

Îi felicităm pe concurenți care au reușit să se ridice la înălțimea cerințelor probei olimpice, spre satisfacția dascălilor care i-au îndrumat și a tuturor celor apropiați.

Felicitări profesorilor pentru dăruire!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu