duminică, 30 aprilie 2017

OLIMPIADA DE LIMBA ŞI LITERATURA ROMÂNĂ, etapa naționalăÎn perioada 25- 29 aprilie 2017, în oraşul istoric Alba Iulia,  s-a desfăşurat OLIMPIADA DE LIMBA ŞI LITERATURA ROMÂNĂ- nivel liceal,  un eveniment organizat de  Ministerul Educației Naționale și Inspectoratul Școlar al Județului Alba, în parteneriat cu Universitatea „1 Decembrie”  şi  la care au participat aproape 200 de elevi din ţară. La acest concurs al probei competenţelor de comunicare, de lectură, dar şi al probei creativităţii, Colegiul Național „Constantin Cantacuzino”  a fost reprezentat de MARA GABRIELA NĂSTASE, elevă a  clasei  a X-a C, profil umanist, specializarea filologie.
Calificarea la faza naţională a acestei olimpiade este un semn al serioziţăţii, al ambiţiei, al plăcerii lecturii care o caracterizează pe MARA  în studiul limbii şi literaturii române, dar şi al altor discipline de liceu.
O felicităm pe MARA pentru locul fruntaș pe care l-a ocupat și îi dorim să aibă parte și de alte noi şi valoroase experienţe, care să contribuie  la dezvoltarea personală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu