luni, 1 mai 2017

Premiul al III-lea la etapa nationala Made for Europe 2017

Concursul Național ”Made for Europe” se adresează elevilor din clasele I-XII și are ca scop valorizarea şi promovarea experienţelor pozitive acumulate de unităţile de învăţământ preuniversitar în derularea proiectelor finanţate prin programele europene din domeniul educației și formării profesionale. 2017. Etapa națională a concursului a fost organizată de M.E.N. şi găzduită de Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj, în perioada 25 – 28 aprilie.

La această competiție au participat  124 elevi din clasele I-XII din întreaga țară. Județul Dâmbovița a fost reprezentat cu success de către DUMITRU ANTONIA MARIA, clasa a III-a, Şcoala Gimnazială Ion Mareş Vulcana și PAVELESCU VIVIANA ANDREEA, clasa a VIII-a, Colegiul Naţional Ienăchiţă Văcărescu Târgovişte, pentru gimnaziu, respectiv DUMITRU ALEXANDRA, clasa a XII-a de la Colegiul Naţional Constantin Cantacuzino Târgovişte, DUMITRU TEODOR, clasa a XII-a de la Colegiul Economic Ion Ghica Târgovişte și PETRE BIANCA GEORGIANA, clasa a XII-a de la Colegiul Naţional Nicolae Titulescu Pucioasa.

Alexandra a obținut PREMIUL al III-lea la etapa națională a concursului pentru prezentarea filmului Art Nouveau - Art Renouveau realizat în cadrul parteneriatului strategic Erasmus+ Art Nouveau-Art Renouveau, coordonată de doamna profesoara Silvia Mareş. Așa cum spunea și Alexandra, proiectul este în topul preferințelor elevilor colegiului pentru că aduce un strop de artă într-o lume complet tehnologizată.
Mulțumim doamnei Cristina Măcriș, coordonatorul proiectului, pentru această oportunitate!
Mulțumim partenerilor noștri din Scoția, Germania, Franța, Bulgaria și Slovenia pentru că au adus valoare proiectului prin contribuția atelierelor pe care le-au organizat pentru elevi!

Mulțumim doamnelor învățătoare Alexandra Miricioiu, Claudia Bejinaru, Alexandra Goran pentru contribuția la realizarea „panoului” de prezentare a proiectului:

Felicitări, Alexandra, pentru că ai reprezentat cu mândrie Colegiul Național Constantin Cantacuzino și ai dus numele lui printre școlile de elită  ale României!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu