joi, 8 decembrie 2016

Lansarea celui de-al II-lea proiect Erasmus+

Astăzi, 08.12.2016, a fost lansat proiectul Erasmus+ Formare inițială și continuă într-o școală pedagogică europeană, dedicat elevilor de clasa a X-a de la profilul pedagogic, specializarea învățător-educatoare. Elevii colegiului vor beneficia de un stagiu de practică în Spania, finalizat prin certificarea ECVET a competentelor dobândite.
Au participat părinții și elevii claselor a X-a, diriginții celor două clase, coordonatorul proiectului, doamna profesor Tănase Roxana și directorul colegiului - doamna profesor Mareș Silvia.
Le dorim colegilor noștri Baftă la probele de selecție! (proba de limba engleză și interviu la disciplinele de specialitate).

Multumim tuturor celor implicați pentru efortul de a face lucrurile din ce în ce mai bine. Multumim partenerului Esmovia!

3 comentarii:

  1. Buna ziua,
    Felicitari cadrelor didactice si tuturor celor implicati in demararea acestui proiect de interes atat pentru elevi cat si pentru profesori, dar si pentru parinti.....Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumim pentru aprecieri. Rolul scolii este acela de a oferi elevilor oportunitati de invatare care sa raspunda asteptarilor acestora.

      Ștergere
  2. Felicitari cadrelor didactice si tuturor celor care s-au implicat in realizarea si demararea acestui proiect de interes pentru elevi, profesori dar si parinti....

    RăspundețiȘtergere