vineri, 15 aprilie 2016

Etapa națională a olimpiadei de limba și literatura română la Târgoviște

     189 de elevi de liceu din întreaga țară , însoțiți de 41 de profesori, vor participa în perioada 20–24 aprilie 2016 la Olimpiada de limba și literatura română, etapa națională, la Târgoviște. Suntem fericiți că școala noastră va fi gazda unui eveniment atât de valoros, care promovează excelența în educație.
     Catedra de limba română și colegii din școală de alte specialități se vor implica alături de I.S.J. Dâmbovița atât în organizarea și desfășurarea în cele mai bune condiții a olimpiadei, cât și în promovarea obiectivelor culturale și turistice din județul Dâmbovița, în cadrul proiectului PROLIMP, proiect inițiat de I.S.J. și finanțat de Consiliul Județean Dâmbovița. Programul elevilor va fi unul încărcat, cu multe surprize și momente culturale de excepție.
Daca doriți să aflați mai multe informații vă recomandăm site-ul proiectului: http://olimpiadaromana.wix.com/ollr-liceu2016 .
     Programul „Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!” se va desfășura anul acesta în perioada 18–22 aprilie 2016 . La activitățile din cadrul programului vor fi incluși toți copiii preșcolari/elevii și toate cadrele didactice care nu participă la etapele naționale ale olimpiadelor și concursurilor școlare. Încurajăm participarea părinților, a voluntarilor, a reprezentanților mass-mediei și a publicului larg la activitățile care se pretează la acest tip de deschidere spre comunitate. Orarul pentru această săptămână a fost postat pe site-ul colegiului, activitățile ce urmează a fi efectuate împreună cu profesorii fiind deja cunoscute de către elevii colegiului. 
   Directorul colegiului, prof. Silvia Mareș și consilierul educativ, prof. Raluca Tomescu vor monitoriza și vor evalua activitățile din cadrul programului.

       Atenție, participarea este obligatorie!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu