duminică, 24 aprilie 2016

S-a încheiat etapa națională a Olimpiadei de limba și literatura română - liceu

În perioada 21-24 aprilie 2016 s-a desfășurat la Târgoviște etapa națională a Olimpiadei de limba și literatura română - liceu. 
Liceul de Arte „Bălașa Doamna” a găzduit festivitățile (de deschidere și  de premiere), iar Colegiul Național „Constantin Cantacuzino” a fost gazda celor aproximativ două sute de elevi, în cele trei zile de examen (proba scrisă și proba orală). A fost o ocazie extraordinară de a susține PERFORMANȚA în educație pentru care mulțumim Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița. 
Alături de reprezentanții I.S.J. Dâmbovița, prof. Sorin Ion - Inspector Școlar General și prof. dr. Gabriela Istrate - Inspector Școlar General Adjunct, ne-au susținut în aceste zile prof. Tatiana Ghiță- inspector școlar de specialitate, inspectori de limba română din țară, profesori de specialitate din țară, profesorii noștri de limba română: prof. Gabriela Catrina, prof. Adriana Alecu, prof. Aurelia Stancu, prof. Angelica Duțu-Runceanu, prof. Roxana Tănase, toți ceilalți profesori și învățători ai colegiului. Conducerea școlii mulțumește tuturor pentru contribuția la succesul evenimentului.

Doamna director mulțumește și personalului didactic auxiliar și nedidactic, celor care au avut grijă să le asigure copiilor și profesorilor însoțitori ai loturilor olimpice condiții deosebite pentru desfășurarea concursului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu