miercuri, 16 mai 2018

Sesiune de public speaking

       Rotaract Club Târgoviște, un program  al Rotary International dedicat tinerilor care doresc să se implice activ în viața comunității din care fac parte prin desfășurarea și organizarea de activități socio-culturale și de dezvoltare personală,  alături de cluburile partenere Rotary Club Târgoviște  și Interact Club Târgoviște,  este implicat în organizarea  la nivel  local a evenimentului " De vorbă cu scriitorul și matematicianul Bogdan Suceavă ", rezultat în urma colaborării dintre cele trei cluburi . 
          
Activitatea se conturează ca o sesiune de speaking susținuta de invitatul Bogdan Suceavă, cetățean de onoare al municipiului Târgoviște, matematician și scriitor de origine română stabilit în Statele Unite ale Americii, și  o conferință-lansare de carte cu titlul “ Istoria lacunelor “ . Acesta se adresează tinerilor de liceu și urmărește să le prezinte într-un mod interactiv și dinamic  ce înseamnă dezvoltarea personală prin cultură, literatură, film și știință. 

Evenimentul este programat pentru data de 25 mai 2018 (vineri), începând cu ora 14:00, în incinta Centrului Internațional de Conferințe al Universității Valahia din Târgoviște, Sala Roșie, str. Maior Ion Alexandrescu nr. 39 , Târgoviște, Dâmbovița. 

Elevii care sunt interesați să participe la eveniment se vor adresa doamnei director Mareș Silvia sau vor trimite un mesaj la cantacuzin@yahoo.com 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu