sâmbătă, 31 martie 2018

NOU!  Lista nominală a copiilor admiși la clasa pregătitoare, an școlar 2018-2019, în etapa I

   Și anul acesta numărul părinților care au avut încredere în instituția noastră și în calitatea educației oferite elevilor a fost foarte mare. De aceea Consiliul de administrație al C.N.C.C. a solicitat Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița suplimentarea numărului de locuri de la 75 la 88, astfel la clasa pregătitoare - alternativa Steb by Step au fost admiși 27 copii, iar la învățământul tradițional au fost admiși 61 de copii.
  Înscrierea copiilor în clasa pregătitoare, an şcolar 2018–2019, s-a realizat conform Metodologiei de înscriere a copiilor în învăţământul primar pentru anul școlar 2018-2019 și a calendarului înscrierii, aprobate prin O.M.E.N. nr. 3242/ 23.02.2018. 
  Conform metodologiei, art.10, “repartizarea copiilor se face în ordinea descrescătoare a numărului de criterii generale de departajare cumulate de către fiecare copil: se repartizează la început copiii care îndeplinesc trei dintre criteriile menționate la alin. (2), apoi copiii care îndeplinesc două dintre criterii și, în final, copiii care îndeplinesc doar unul dintre criteriile menționat”. După aplicarea criteriilor generale, pe locurilor rămase neocupate, se aplică criteriile specifice.
  La învățământul tradițional, 20 de copii au fost admiși în baza criteriilor generale și 41 de copii au fost admiși în baza criteriilor specifice, toți îndeplinind numărul maxim de criterii specifice (5 criterii specifice). 
     La alternativa Step by Step, 4 copii au fost admiși în baza criteriilor generale și 23 în baza condițiilor specifice.
Dragi copii, bine ați venit în marea familie a cantacuzinilor! Stimați părinți, vă mulțumim pentru încredere și sperăm să ne ridicăm la nivelul așteptărilor dumneavoastră!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu