vineri, 29 noiembrie 2019

UNICEF – cea mai mare lecţie din lume despre DREPTURILE COPIILOR




            În perioada 20-22 noiembrie 2019 mai multe cadre didactice de la Colegiul Naţional “Constantin Cantacuzino” din Târgovişte au răspuns invitaţiei Unicef de a participa la organizarea celei mai mari lecţii din lume pe tema Drepturile Copiilor, pentru a marca împlinirea a 30 de ani de la semnarea, la nivel global, a Convenţiei cu privire la drepturile copiilor.
        
Astfel, elevii de la clasele a II-a A (prof. Radu Mărioara), a II-a B (prof. Manole Adriana), a III-a A (prof. Stroescu Stana), a III-a C (prof. Brebeanu Ciprian), a IV-a D (prof. Bejinaru Claudia) şi a IV-a S (prof. Ciovlică Isabela) au desfăşurat activităţi în care au aflat care sunt drepturile prevăzute în această convenţie, au dezbătut necesitatea respectării lor, şi-au exprimat punctele de vedere şi au dat exemple de situaţii în care drepturile lor sau ale altor copii au fost încălcate. Toţi elevii şi-au manifestat interesul şi au participat cu entuziasm la această activitate.
            La finalul lecţiei, au fost realizate în grup postere, afişe sau colaje în care au surprins cele mai interesante idei şi cele mai importante drepturi, în opinia lor.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu