marți, 24 mai 2016

Testare de selectie pentru clasa a V-a

Maine, 25.05.2016, ora 9, va avea loc la Colegiul Național Constantin Cantacuzino testarea de selecție în vederea constituirii claselor a V-a pentru anul școlar 2016-2017.


141 de elevi își doresc să devină sau să rămână elevi cantacuzini. Le mulțumim tuturor pentru încrederea pe care au acordat-o școlii noastre și le urăm copiilor să se concentreze la maximum și să obținută rezultate foarte bune. 
Subiectul va fi realizat de o comisie în dimineața concursului, prin tragerea la sorți a sarcinilor de lucru, dintr-un număr de minimum 10 variante/ disciplină. La finalizarea concursului vor fi afișate subiectele însoțite de barem. Sperăm ca rezultatele să poată fi cunoscute joi, 26.05.2016.
Pentru o mai mare transparență a evaluării și notării, înainte de o eventuală contestație, părinții pot solicita vizualizarea lucrării, astfel încât rezultatele să reflecte cât mai precis efortul depus de copii.
Structura subiectului, subiecte model și informații suplimentare despre organizarea și desfășurarea testării de selecție puteți găsi pe site-ul colegiului: http://colegiul-cantacuzino.ro/constituire-clase/clasa-a-v-a 
Succes, copii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu