marți, 19 mai 2020

Testare de selectie pentru clasa a V-a - 2020

Vineri, 19 iunie 2020, va avea loc la Colegiul Național "Constantin Cantacuzino" testarea de selecție în vederea constituirii claselor a V-a pentru anul școlar 2020-2021. 

Înscrierile la testare se realizează on-line, în perioada 18 mai 2020 – 29 mai 2020, completând formularul AICI.
Concursul constă într-o singură probă on-line care vizează conținuturi atât la limba română, cât și la matematică, cu durata de 45 de minute. 

Subiectele vor fi redactate într-un formular Google, care va avea următoarele setări: 
-va fi destinat exclusiv utilizatorilor de tipul cncc12345678@colegiul-cantacuzino.ro, email unic atribuit candidaților în dimineața concursului; 
-va conține itemi evaluați automat de aplicație și câte 3 itemi cu răspuns deschis, la fiecare disciplină, care vor fi evaluați de către profesorii desemnați în acest sens; 
-rezultatul va fi trimis automat pe e-mailul de concurs, iar candidații vor putea vedea răspunsurile corecte, răspunsurile greșite și punctajul acordat pentru fiecare item.
Teste de antrenament puteți găsi AICI.

Accesul în școală se face prin două întrări, la un interval de 4-5 minute între candidați. La intrarea în școală fiecărui copil i se va măsura temperatura; candidații își vor dezinfecta mâinile, vor primi mască și mănuși pe care le vor purta din momentul accesului în școală până la părăsirea acesteia. La plecare vor primi o mască nouă. Candidații se vor prezenta cu maximum 5 minute înainte de ora la care au fost programați. Părinții nu vor avea acces în instituție. 

Accesul în sala de concurs se realizează pe culoare distincte, în ordine alfabetică, începând de la parter, conform programării  postate pe site-ul instituției cu minimum 10 zile înainte, pentru eventualitatea în care unii dintre candidați ar dori să identifice sala în care vor susține proba on-line. 

Pentru detalii suplimentare consultați Procedura operațională privind selecția elevilor în vederea constituirii claselor a V-a publicată pe site-ul instituției AICI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu